Despre Noi

Bine ati venit la BTCAUTO

Despre Noi

BTCAUTO este un răspuns la alternativele complicate şi costisitoare ale dealerilor clasici de maşini rulate.

BTCAUTO nu vinde doar maşini, ci găseşte soluţii pentru nevoile dumneavoastră.

Suntem diferiţi. Diferit înseamnă să fii eficient, cheltuind cât mai puţini resurse.

Servicii

Oferim servicii integrate de consultanţă în vânzări şi service auto. Ca şi oameni de vânzări, ne gândim atent înainte de a vă oferi o soluţie pentru a găsi acel echilibru între dorinţă şi realitate. Tot ceea ce ne motivează este găsirea acelor soluţii care simplifica viaţa şi cheltuielile dumneavoastră.

Dezvoltam o oferta personalizata bazata pe dorintele fiecarui client, la care putem adauga si celelalte servicii adiacente vanzarilor auto: finantari(credit, leasing), asigurari(RCA, CASCO), garantie extinsa(pana la 2 ani), asistenta rutiera, livrare auto la domiciliu.

In vanzari de masini auto rulate, dezvoltarea unui program de loialitate este ceva rar! Am dezvoltat un asemenea  program, prin care contactam clientul la perioade regulate si cerem parerea lui despre masina achizitionata. In cazul in care clientul intampina probleme de orice natura la autovehiculul cumparat de la noi, oferim ajutor pentru remedierea acestora.

Echipa

Echipa BTCAUTO este formată din profesionişti cu experienţa atât din lumea vânzărilor cât şi din lumea clienţilor. Acest nou tip de echipa vă oferă un proces complet simplificat, prin comunicare şi vânzare.

BTCAUTO deschide o călea nouă. Este primul dealer de auto rulate ce are în centrul algoritmului de lucru satisfacerea clientului şi pune la comun specialişti din IT, marketing, vânzări auto şi post vânzări, pentru a simplifica procesul de vânzare în favoarea eficienţei.

Galeria Foto